Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 16, 2010

Pasal... Akan Kekalkah?

Salam,

Hari ni adalah hari tamatnya probation peroid me kat SiripBiru.

Pagi tadi, Encik Psaikologi Pojie Jambu YM me kata adalah minah HR SiripBiru dari Kew sudah hantar itu borang penilaian dari Referance yang me bagi.

Hambik ko... telan air liur gugup sekejap.
1st time kampeni me join konteki para rujukan yang me beri.
For sure Boss lama kat CfBT pun dapat. ERK!

Entah apalah depa nak letak.

Pojie, aku merayu lagi sekali... untuk part 'tu-tu' tu, ko isi ikut yang aku bagitau tu... please...
pic from: http://artistu05.files.wordpress.com

Kalau berjaya, surat akan dipos ke rumah. Rumah?! ALAMAK! (that's remind me of something. Kena email Resourcing ni). Kalau tak berjaya? Hm... nauzubillah! Tanak pk. Me cukup hepi sini...

2 comments:

Aan Andes said...

InsyaAllah continue. Me pun hepi u duduk sana, join mengidam tgk event makan2 hehehe

Nurul Aznil said...

Ya, insyaAllah

pernah dengar TADIKA MAKAN, kan?
ni OPIS MAKAN... adeh~

Related Posts with Thumbnails