Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, June 28, 2010

Pasal... Ahad yang lemau? NOT!

Salam,

Bangun pagi kemas mana yang patut. yang tak patut, tinggal.
Call LC tanya nombor phone tutor. Tak pergi kelas pagi sebab MALAS... bleh?
Call tanya classmate pergi kelas tengah hari or not. 2 gagal tapi sorang pergi.
Bergegas bersiap dan bertolak naik MyVi katak berdesup-sup-sup gearbox...

Balik kelas rendam isi laksa then hantam 2 mangkuk lagi.
Main-main ngan Eiman then terlelap sedang anak dok main hagah-hagah sengsorang. Bertuah sungguh itu Ibu kan? ZwanZwan gerak me suruh tido atas sofa sebab kalau me tido atas lantai, sure sakit belakang and pinggang lagi... lantai sejuk ma, tetambah lantai marble... isk isk isk...

Buka mata tengok dah nak pukul 6.30. Kan dah terlepas sessi jogging. Eiman pun rupanya dah terbongkang tido. ZwanZwan plak kemas rumah. Dah siap kemas dapur, sidap baju... Oh I Lap You ZwanZwan (nanti me belanja beluberi cis kek).

Mandi, maghrib, gerak pi Giant kedai RM5 tu borong (YUP BORONG! me beli 15 barang aritu!) bebarang untuk buat hadiah cabutan bertuah Summer Par-Tay opis. Tapau Canadian pizza, balik makan, pam susu... layan England vs. German... hahahahaha! No komen :P

So lemau kah hari Ahad me? Tak! Asalkan bleh spent ngan Hero-Hero me, sure tak lemau atau boring... :D

2 comments:

makcikrehan said...

i read laksa. bikin sendiri meh? penang mari u ni kan... sure mantop!

nope..nope... ur weekends tak selemau i. i lagik lemau. hahaha

Nurul Aznil said...

Kuah laksa jer buat sendiri... lelain beli :P

how come your weekend lemau? ada stimboat bagai...

Related Posts with Thumbnails