Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, June 15, 2010

Pasal... The 1st Drive

Salam,

Bertolak kluar rumah pukul 7am.
Agak bengang ngan ZwanZwan sebab terlupa isi minyak petang semalam. Grrrr~
Isi minyak RM35 jer. 1 bar lagi full tank.
Me cukup takut isi minyak... dengan bau lagi. Weeeek!

Jem mula dari depan Stesen Komuter Subang membawa ke simpang nak masuk old Motorola... Slow moving sampai ke simpang nak masuk Kerinchi. Smooth sampai ke MVC.

Parking pun sebelah pintu dekat mesin bayar parking.
Nan hado 1 pun tangga bergerak yang bergerak. Kena naik tangga.

Lalu McD.
Ingat nak beli something-something then berbelah bagi...
Bukan ke patut this whole week me posa?
Hm... sambung posa jer la :P

Sampai opis, pintu kunci.
Unlock then on laptop, buka mp3 kasi hingaq skit opis ni.
Then unload jar yang me beli kat IKEA aritu, cuci, keringkan dan isi creamer ngan milo.
1 lagi jar katrumah. Esok bawa KOT if tak terlupa.

Now... hehehehe.

1st time me drive sendiri, sengsorang dari rumah pi opis. Nasib baik cuti sekolah dan kluar awal... Kalau tidak, sure mengigil lutut tekan clutch ngan minyak.

2 comments:

mas said...

tahniah...pasni kene selalu2 drive ye...br ok...:P

Nurul Aznil said...

@Mas - tanak drive. lagi suka dok belakang dgn Eiman layan ZzzZzz

Related Posts with Thumbnails