Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, June 2, 2010

Pasal... 076896888

Salam,

dah 2 kali nombor tu called me. Me angkat dia letak phone.
Me call balik tak angkat.

Kalau ada pembaca ringan tangan tader kerja nak buat, korang tembak nombor tu barang sedas dua. Main-main plak hamba Allah sorang ni!

Nak kata me kacau laki orang, tader. Bini orang lagi tader. Anak pun tader... Apahal cari pasal?!

5 comments:

. said...

aku dpt called jugak dr no nie .. dah 3 kali.angkat dia letak.

Aku nie jantan bukan pompuan.

Nak call balik lambat lagi la.

Last called.Tadi.

Mohd Azizul said...

sy pon.. byk kali gak dia kol. yg terbaru, kejap td. 5:10PM, July 13 2010.

Shariha Mat said...

sy pon! sy bru dapat call dr num ni. bila angkat. dia tutup. bila call balik ckp num ni pkai sistem berkomputer. sape tah yang call.

solehatun husna said...

sama lah... tu yang serch google tu.. mana tahu boleh detect tuannya..

Suzulaiha Mohamad said...

saya pun baru lepas dpt call dri no ni, tetiba nk cri En. Azhar...adoi sape lh org ni pun xkenal

Related Posts with Thumbnails