Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, May 13, 2010

Pasal... TALENTED!

Salam,

Kat Yahoo News ada citer budak nie. Mulut me ternganga sepanjang video tu berputar (berputar ke?) ..

Anyway...
Inilah videonya. Suara dia strong, solid, clear! Petikan piano dia me tak berani nak komen... tak pandai... tapi bagus sangat-sangat! Siap dapat jemputan dari Ellen Degeneres show lagi...



Subahanallah! Memang budak ni berbakat. Harap guna bakat tu dijalan yang betul. hehehhehe...

Ni yang buat me kena kumpul duit hantar Hero Dagu Tajam ke kelas musik... Violin ka, Piano ka... ZwanZwan nak drums... pulak! Tak kisah, janji ilmu musik ni akan kembangkan lagi otak belah kanan dia... (eh kanan ke? demmm)

2 comments:

Aan Andes said...

Hahaha..lawak la ayat last skali. Me baca org cakap violin yg paling stimulate the brain. Or anything tali. Gitar ke?

Nurul Aznil said...

So far that I know, me friend yang pandai main piano, bleh tune gitar to the percise note even dia tak tau main gitar...

Cuma kita tengok Maksim ngan Vanessa Mae punya album... lagu yg dialunkan oleh violin lagi syok dari piano...

Maka... er... entah la... hehehhe

Related Posts with Thumbnails