Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, May 31, 2010

Pasal... New Hair Do!

Salam,

Sambil amoi tu clip-clip my hair, me berdoa agar lepas ni me akan jadi pekerja yang lebih baik... Amin~

Me!

8 comments:

Azimah@Melati said...

comel ini amoi...

oli said...

hahahahaha...
apa kaitan rambut dengan jadi pekerja baik?
hahahahahaha....

Aan Andes said...

Comelnya Tatty! Macam amoi kolej hehehe. Me laikkk

Nurul Aznil said...

@Azimah - Alhamdulillah TQ. kena makeover skit, kasi tarik perhatian hubby balik :P

@Oli - er, me dengar org kata, tiap kali potong rambut, perwatakan kita akan berubah skit... maybe la. me sekarang suka senyum (sebab perasan :P)

@Aan - Kolej? Iya la kot. Pelajar Veteren

makcikrehan said...

haa.. kan betoi ai kata ni rambut baru...hihih

Lenny said...

nice new hair!!

FauzieMusa said...

amboi makcik muda remaja ... nk ngorat pakwe sebelah ke?

Nurul Aznil said...

@MR - iya, guilty as charge! rambut baru...

@Lenny - thank you dear... kembang momtot dah nie

@Pojie - ala, apa salah. can boost up my kompiden what...
ada jugak kena halau tido luaq mlm ni :P

Related Posts with Thumbnails