Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, May 18, 2010

Pasal... Kuki atau Coklat

Salam,

Seperti ada yang sedia maklum, or tak nak maklum langsung... my V8 dah cecah lebih 3 tahun... Dulu me ngadu kat blog dia tak nak bunyi, now dia punya signal reception plak hampeh tak hampeh...

Maka, pasang niat lagi 3 bulan nak sambar/terkam LG Cookie atau pun Chocolate.

Apa pendapatan korang-korang?
Er... macam tader pendapatan jer... :P

vs.
pics from: http://www.carphonewarehouse.ie & http://www.slashphone.com

3 comments:

Aan Andes said...

Me tak pernah tgk cookie, tapi coklat tu me suka hehehehe. Alaaaa n97 dah ada best tu..nak yg lain jugak :P

Azimah@Melati said...

pendapatan ada...tapi tak cukup ehehehehe.... chocolate is niceeeee....

akutaktahu said...

asalkan LG sambar je...... :P

http://www.youtube.com/watch?v=cmAkXU_641Q&feature=related

terima kasih!!

Related Posts with Thumbnails