Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, May 10, 2010

Pasal... Eiman Kapit

Salam,

Masih utang Cry it Out Method...



Entry lepas ada citer Eiman dok melalak tengah malam buta.

Alhamdulillah found a solution on the weekend.

Bila dia mula melalak, kena angkat dia, kapit kat ketiak!
Then tepuk-tepuklah paha dia ke, buntut dua ke sambil occasionally usap kepala dia.

Eiman akan tidur-tidur ayam, sampailah ZwanZwan datang bawa EBM suam.
Eiman akan pusingkan kepala pandang ZwanZwan sepantas kilat bila dengar bunyi tutup botol dibuka. Puting pun dia eject sepantas pilot jetfighter eject set bila kena tembak.

Perangai ni, sebijik Abang Ewan dia... kui kui kui...

3 comments:

Aan Andes said...

Haha..comelnya Eiman. Amaze kan derang dah pandai macam2 at this stage. Macam main2 kan kita pulak

FauzieMusa said...

kuah kalo tak tumpah kat nasi tak sedap .... "-

Nurul Aznil said...

@Aan - tu la. my mum selalu kata anak yg mengajar mak, but the other way around

@Pojie - nasi durian tader kuah, ada santan jer

Related Posts with Thumbnails