Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, May 3, 2010

Pasal... Bukan Tekup jer

Salam,

Sambungan dari sini...

Rupanya bukan takat kena tekup muka...

Masa me mandi, kakak dia plak lepas masuk my bilik dan sentap tarik kaki Eiman yang tengah minding his own business. Sentap tarik sampai anak me melorot ketepi katil. Sudah tentu Eiman terkejut dan nangis...

Entahlah... me blur-blur tatau nak kata apa...

Masa depa balik, me yang minta maaf kat mak dia kata, "Sorry weh, pasal anak aku, anak hang dok kena marah ja..."

4 comments:

::alifdalmim:: said...

sape suh mak dia tak jaga anak dia masa dtg umah org..

adha said...

erkkkk... kesian eiman... ish3. budak2 ni ngeri gak ditinggal tanpa perhatian...

LiAnA said...

woitttt.. mak dia ckp apa.. geram lak baca

Nurul Aznil said...

@Adam - mak dia dok layan anak yg sorang lagi... mmg aktif anak dia. tak menang tangan kot

@Adha - tu la... ngeri... harap lepas ni bebudak tu behave... amin~

@Liana - mak dia muka blur-blur kata, takpa lah. anak aku yang dokkacau anak hang...

Related Posts with Thumbnails