Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, May 13, 2010

Pasal... 1st Baby Safely Delivered

Salam,

Aritu ada citer pasal my 1st baby project kat opis kan?

FINALLY, lepas kena aduk dengan tangan ni, kena uli dengan tangan tu, kena tepuk dengan tangan nun, me berjaya jugak deliver the 1st baby?

Muahaahha, buka bersalin anak daaa...
Ini baby kopi mesin daaa...

Kredit to Boss KL yang menjayakan projek ini dengan bagi idea brilliant dan bagi kad kreditnya :P
Terima kasih juga kepada 'Encik Young' yang setia menunggu dari mula mesin tu kluar kotak sampai ke ter-brew-nyer kopi 'All Day'...

Walaupun tidak sehebat mesin yang bleh buat kapacino, latte, Xpresso... still it's ada skit better then instant kopi... kan?

My Boss (Boss yang sepatutnya dari mula me lapor diri) telah manghantar satu line pujian pendek tapi padat atas kejayaan ini.

Adeh~
Rasa macam bagi ucapan dapat award plak! :P

pic from: http://www.amazon.com
DeLonghi Drip Coffee Maker, gadget terbaru opis me.
Bakal mengharumkan udara opis dengan aroma biji kopi kisar terpilih...

2 comments:

cinta_north2south said...

dulu masa ai keja ngan kompeni perancis yang kedekut, nak beli mesin kopi ni pun makan bulan. last2 depa pi beli kat perancis. murah katanya. dalam paler i masa tu, murah apanya - kalau convert exchange euro to RM - mahal jugakkan..sama gak dgn beli mesin kopi kat mesia nih... btw - i missed the smell of the espresso! haishhh.....!!

Nurul Aznil said...

my opismate, worst la kot sebab dia kata dia dah survey kopi mesin ni sejak tahun lepas... tapi tak jumpa yang sesuai... but form her ways of doing works, i'm not surprice if it takes a decade :P

Related Posts with Thumbnails