Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 29, 2010

Pasal... Up, Up and Freeeeeeeze!

Salam,

Alhamdulillah, production naik balik even pada kelajuan kura-kura.

2am dapat 4. 6am dapat 5. 10am dapat 5. 2pm dapat 5. 6pm dapat 6. 10pm dapat 5.
Sum up, dapatlah 30oz.

OK lah tu...
Boobies pun dah mula keras bila sampai 'time'.
Cuma me malas nak pam lelama time kat opis jer. Kalau tidak bleh jer cecah 7oz.

Oh... miss those atleast 7oz per session moment...
Kengkadang lajak sampai 10oz.
Beberapa kali siap kena tukar botol sbb penuh...

Sabar, sabar... rajin pam kalu ikut time, insyaAllah moment itu akan menjengah kembali.

Ya, penuh begini-begini!!!
pic from: http://anniesgoathill.files.wordpress.com

6 comments:

Noy said...

Alhamdulillah dah dapat....noy dulu pun pernah 10oz tapi jarang...good luck wif the pumping

makcikrehan said...

wehuuuu... teruskan perah dan perah aznie! selagi ada, selagi tu perah.


ikhlas,
pemerah yang gagal


haha

makcikrehan said...

aznie, buangla verification code ni... aci tak? hehehe

Aan Andes said...

Kannnn..pantas dah naik hehehe. Semangat semangat tatty! Nanti 10 tu kejap je sampai

Nurul Aznil said...

@Mr - camner nak buang?

FauzieMusa said...

perah manually
or
automatically by machine ~some sort of

Related Posts with Thumbnails