Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 7, 2010

Pasal... Takpe...

Salam,

Ahad lepas. me ada selisih paham ngan ZwanZwan... then sememeh jer. Eiman plak tanak tido dok melalak. tambah tension rumah semak...

Eiman jadi mangsa. me tepuk kuat skit dari biasa. meraung dia. tapi me cepat-cepat angkat dia... cakap sori... cakap, " sorilah Eiman dapat ibu baran macam ni. Kalau Eiman tanak Ibu, Ibu paham. Abang Ewan tanak ibu kot, tu dia pergi...", sambil makin lebat jurai-jurai air mata... sambil cakap tu me dok angguk-angguk kepala macam belatok... Eiman gelak!

me ulang lagi sambil ngomel-ngomel... lagi kuat dia gelak. Ya Allah... rasa berdosa giler pi pukul anak macam tu. Eiman, Ewan sama jer jenis kena pukul, me pujuk minta maaf depa bleh straight gelak-gelak...

alahai Ibu pendek akal...

*tengah tunggu ZwanZwan mai ambil. rasanya dah separuh otak me cair meleleh kluar kot idong ni...

3 comments:

Aan Andes said...

Kannn...baby selalu macam tu. Me pun kadang2 geram termarah and tertolak Zahra kuat sket, meraung. Pastu me pujuk2 boleh dia gelak, padahal kita tengah sedih hati ni. But best kan..macam pujuk kita balik hehe. Enjoy the moment :)

adha said...

anis pun selalu kena.. huhu nasib la.. tp pas tu pujuk3..

hb kata jgn manja kan sgt.. sekali2 kena lepuk gak.. tp anis selalu wat perangai.. manjaaaaaaaaaaaaaaaa sgt

makcikrehan said...

Aznie... bukan u sorang. i pon sama. lepas tu menyesal tahap guling2. tgh marah kalu, otak memang sengal lain mcm kan..

Related Posts with Thumbnails