Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, April 17, 2010

Pasal... Tadi

Salam,

Pergi Pusat Peniagaan Worldwide Shah Alam untuk exam.

Ok la, paper pengetahuan umum, so dalam 5, 4 me bleh jawap dengan lancar. 1 lagi garu kepala jugak la...

Abih paper dalam sejam 10 minit, me balik. Macam biasalah me kluar paling awal. Nak wat camner, me tulis laju. tapi laju sebab tulisan cakar ayam! huhuuhuuu...

Then pi tapau nasi + sambal belacan + ulam + telur masin + sup campur + ayam kat kedai Ani Sup Utara. Lama tak makan...

Sebelum balik, singgah kejap kat bungalow Ewan. Humang aih! Pokok Ewan tinggi! Sayup-sayup me memandang sambil menyepetkan mata yang sedia sepet di hari terik begitu. Ghuyuuup kat ataih nampak bunga. Nak capai tak sampai. Tinggi. Agaknyalah kan, if Ewan ada la ni, sure dia pun ghuuuuyup tinggi macam PokChu Farhan dia. huhuuhuuu... Miss him lah! Miss Ewan so soo sooo much!

Sleep long, sleep tight... My Angel

2 comments:

mar!ahaf!z said...

hi ewan.. ibu singgah tgk awak eh.. ;)

tatty, kuar paling awal eh? sy saspen betul org kuar exam awal, like.. pantas! giler, cmne dia leh wat cepat2.. pastu macik pun jadi gelabah ler.. dan mulala kuar tulisan yg huduh lagi susah nak baca. huhu..

Nurul Aznil said...

me pun, if ada org kluar dulu, me gelabah. even budak tu subjek lain.

me mmg tak bleh stay lama. nanti karangan semuka jadi 2-3 muka tapi semua is yg diulang. my kosmet kata, 'goreng lebih' tapi isi tadak.

maka baiklah ada isi, pendek, straight to the point dari jadi macam isi cempedak besar ujung jari kelingking tapi tepung besar ibu jari kaki... kui kui kui

Related Posts with Thumbnails