Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, April 16, 2010

Pasal... Sebulan Dah

Salam,

Semalam adalah genap 1 bulan me kerja kat opis SiripBiru ni.

Komen?
Staff dia semua best-best!
Cuma me kena jadi macam garang/tegas part buat keputusan. Macam capa-capa yg akan join lunch bila ada budak baru masuk. Kena buat muka kejam tader perasaan bila tengok muka bebudak tu frust tak dapat ikut on certain day.

In terms of kerja plak... bleh jer buat so far, alhamdulillah sbb memang dah pernah buat. Cuma part buat keputusan sendiri tanpa minta kebenaran sesapa tu, me masih goyang.

Yang tak syok adalah part asyik kena berek0r ngan boss bila nak pi lunch. Sebab sure akan makan masa lama so tak sempat nak solat dan pam susu... kui kui kui

Macam arini. punyalah bz mengelupur, sesi pukul 2-3 jadi pukul 5... walaubagaimanapun, sesi pukul 6-7 tetap akan diteruskan. tak bleh skip wooo. susu merudum sejak demam aritu... nak cecah 20oz sehari pun agak perit...

why ya? ais memang tak minum. minum sekadar 1 shot glass. eskrem lagilah tader. sedih tau... Uuuuh...

2 comments:

Kuacibunge said...

Nurul,

Kalau dah sakit memang lambat nak up kan balik...macam koci sakit hari tu la...lama tau nak naikkan balik production...sabar ajelah...badan ambil masa nak recover balik...

Nurul Aznil said...

Iya ka?
Tak pernsh kena...
selalu demam, susu pekat jer. tak pernah jadi kurang...

now baru kena, trus mengelupur :P

Related Posts with Thumbnails