Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, April 20, 2010

Pasal... Pakai Topeng

Salam,

Semalam, lepas 2 minggu lebih elok terletak atas lemari buku, me pun gedikkan diri mencuba.

Koyak 1...
Eh ni bahagian atas...
Pakai... huhuuhuuu! Cool!
Then minta ZwanZwan buka tenet nak tengok camner cara nak pakai.
Oh, begituka?

Maka koyak 1 lagi... tu dia bahagian bawah...
Eh, camner nak pasang ni?
Pusing-pusing...
Tengok balik gambaq...
Oho... naruhodo~

Maka, siaplah memasang topeng muka.
Bukan topeng Power Ranger atau Otomen...
Tapi topeng SK II Signature Mask 3D Redefining Mask yang me dapat dari small kuiz kat blog Bakal Pengantin Mei ni, Miss Bee...
Congratulation in advance...


Kesan pakai topeng ni?
Seriusly me rasa kulit fresh!
Tader 1 bahagian berminyak, 1 bahagian kering... even jer...

Nak kena beli ni memandangkan usia makin memasuki zaman jurassik.
Maka kena beri penjagaan lebih dari zaman angka 2 didepan...
Yes, I'm THAT old!!!

Tapi berapa juta harganya? Hm...

3 comments:

makcikrehan said...

weiii... haritu hang citer pasal KOPIKO, aku pon rembat KOPIKO. Ni dah hang bagi testi SK II pulokkk... bengkerap la makcik weiii....

KOPIKO tu mmg betoila wey... dia boost tenaga sampai jegil mata tak leh lelap. hahaha. kesannya bakul kain yang melimpah ruah siap dibasuh dan dilipat, lantai satu rumah habis dimop! wehuuuu....

makcikrehan said...

makcik pon teringin nk pi ikea..rasa cam dah lama tak pi area sana. balik2 dok pi tesco rawang jerr... tapi mikirkan si bujang yg suka bukak loud speaker... terus bertafakur tak jadi pegi mana-mana

makcikrehan said...

wohh..aku nk komen kat blog eynda... macamana buleh kuor kat sini nih..pening la tu..bukak byk window . kakakakak

Related Posts with Thumbnails