Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, April 14, 2010

Pasal... N9something

Salam,

Aritu balik Melaka sebelum last week... er... wait! let me re-phase that! the second last time we when back to Melaka... hahhahha... it was like 2 months ago, I think...

So... masa balik aritu, my Mum offer me her new N9something phone, i think (again) N97 kot! yang buka slide 45' tu...

being buta teknologi dan tak berapa suka Nokia, I was like... "oh, oke... tengoklah...". Esoknya lepas my Mum pergi kerja, me belek phone tu. then I said to myself... "If I c an open the phone, I'll take it"... buka... buka... tarik... tarik... tak terbuka. Nak guna sekuat kudrat, karang barai phone tu. so end up, tak bleh buka jugak... tak ambil la...

Last weekend... ZwanZwan minta the phone from my Mum, and my Mum being sayang menantu... she said... "Ko nak pakai, ambik lah!" wah wah wah!

so now, menantu Puan Zaharah sedang bergaya dengan N97 sedang isterinya pakai Motorola V8 3 tahun lepas punya... amboi amboi amboi...

3 comments:

mar!ahaf!z said...

mak ai.. tak aci!!!

Aan Andes said...

Amboiii!! Tak aci jugak!! Nakkkkkk. Apsal u tak pakaiiii hahaha. Sebijik mcm my expressmusic tapi solid and cantik and power and harga pun cantik la.. hmmmm

Nurul Aznil said...

hm... sbb me nak buka phone tu pun tak reti, lagilah tak reti pakai funtion gempak-gempak tu...

Related Posts with Thumbnails