Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 22, 2010

Pasal... Dah TERBALIK!!!

Salam,

Dia dah try sejak 2-3 minggu lepas.
Tapi tak lepas...

Kami yang kejam ni dok tolak-tolak dia.
Kot lah bleh lepas...
Tak jugak lepas .

Semalam, Mama Ruby kata 2 kali dia lepas.
Kali ke-3 dia tak lepas.

Kat rumah, tengah pam susu, dia cuba lagi...
Depan mata me...
DIA LEPAS!!!
DIA DAH TERBALIK!!!

Capa yang terbalik?
EIMAN the Hero Dagu Tajam lah!

Dia sudah boleh pusing badan terlentang ke meniarap...
Alhamdulillah...

Nanti me upload video dia terbalik pagi tadi :D

3 comments:

mas said...

slm...

wah sonoknya dia...da pndi buat aksi ek...
pe2 pn mas tumpang hepy...

Aan Andes said...

Wahhh dah terbalik clap clap clap! Syabbasss Eiman!!

Zahra belum lagi..baru nak pusing2..tu pun berapa inch saja hehe

Nurul Aznil said...

@Mas - alhamdulillah dah reti... makasih

@Aan - loh... Zahra kan lebih junior. Lagipun achievement tiap anak berbeza. Ewan dulu nak masuk 3 bulan dah bleh pusing meniarap...

Related Posts with Thumbnails