Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, March 30, 2010

Pasal... Shopping During Opis Hour

Salam,

Sepatutnya pergi shopping diwaktu opis hour adalah salah. Kan?

Selama me kerja 2 minggu sini, me dah pergi shopping 4 kali.

1 untuk celebrate befday Operation Manager, so kami berjalan seluruh LG Mid Valley cari kek ended beli Krispy Kream...
2 untuk beli coffee set dan mangkuk.
3 untuk beli barang pantry.

4 untuk cari lemari buku dan makanan

Penat seh!
Sayangnya me bukan jenis suka pi shopping so tak berapa nak enjoy la trip-trip nie... Berikut adalah bebarang yang dibeli ... banyak giler! Macam nak buat kenduri. Banyak sampai kena tepon minta bebudak Tech turun tolong angkat barang... (gambar akan menyusul kendian)

Akibat bershopping sangat, kasut yang me beli aritu terkoyak lapisan luarnya! Maka me kena beli kasut baru. Nasib baik Robinson bawah ni ada sales, so bleh la ganti there and then. memang dah lama me dok perati kasut ni. bila lalu jer Robinson tu, me stop dan pegang kasut tu belek tgk... nah la ni ada sebab kukuh untuk beli :p

Oh, nanti me upload bebarang makanan yang perlu di-stok-up atas meja, fridge dan lemari hampir tiap minggu by me (antara kerja in my job description)...

4 comments:

mar!ahaf!z said...

haha.. heaven tul keje kat soping mall. tp neraka la, sbb duit sure abis cepat (saya la tu)

skrg ni jrg2 pi shopping.. tp bila kuar, wahh cantiknye baju.. wah cantiknye kasut.. eii murahnya.. aiks ada sale ke?? -- that shows my jakun-ness..

Nurul Aznil said...

tu la... dulu seronok betul mai mid valley. beriya-iya ajak Azwan mai gardens... tapi la ni... hehehhe... macam tader apa-apa... demmm

Kuacibunge said...

I suka kerja u ni tak pening kepala...macam budak admin office i...u post apa nurul?

Nurul Aznil said...

@Kuacibunge - mmg admin pun... dari lepas grad sampai dah bangka, admin jer... atas kertas depa letak 'Opis Essesten'... hehehehe.. boleh la tu. janji masuk tiap bulan :P

Related Posts with Thumbnails