Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 24, 2010

Pasal... Gather-Gather

Ditukar kepada Gath biasa TERATORIAN



Venue: Starbuck Coffee, The Gardens
Date: 3rd April 2010
Time: 2pm onward
Activities: lepak, minum, makan, ngumpat, gossip

4 comments:

Aan Andes said...

Me nak pegiiii tapi nanti me confirm balik

makcikrehan said...

wehuuu... dasat u olls.. lepak kat setarbak hokay! hehehe

have fun! :)

mar!ahaf!z said...

:) me pun.. laki ada ke tak.. ii'll hit the starbuck floor..

-poyo, jgn tak dtg sudah..

mas said...

ala nk joint...tp jauh ler....xpe have fun tau...n jgn lupa tepek gmbo2 yg bes k....hehehe...mas tgk dlm blog je la ek...sorry...

Related Posts with Thumbnails