Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, February 12, 2010

Pasal... Urut

Salam,

Ahad lepas me pergi berurut dengan my favorite tukang urut, Mak Cik Ju...
Patutlah me dok rasa ngilu kat bekas jahitan. Ingatkan luka tak sembuh, tapi dok kelebek, elok jer... rupanya my uterus tak naik ketempat sepatutnya dan kekiri skit.

Asal pergi urut sbb one of my 'twin' bengkak lagi. Dah mandi air panas, tuam, pam lebih lama, pam byk kali... still nothing. Tak sangka Mak Cik Ju nak check pewot sekali. Nasib baik...

So arini ngan esok urut semula. Then balik Melaka... ada kenduri kawan sekolah ZwanZwan.

2 comments:

Kuacibunge said...

Banyak tak susu sekali pump? Eiman taknak isap direct ke?

Nurul Aznil said...

Masa dalam 1st month, sekali pam dapat 8oz... la ni adalah dalam 5-6oz... boleh la... so far supply susu lebih dari demand pewot :P

Direct? pepagi buta, time dia dok mamai lagi bleh la bagi. kalau siang... fuh~ bergaduh kami anak beranak :P

Related Posts with Thumbnails