Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, February 25, 2010

Pasal... To Be or Not To Beli?

Salam,

Dulu me beli pam Avent isis IQ uno, pakai duit sendiri. Kiranya banyak jugak la me telah menjimatkan duit ZwanZwan sbb kurang beli susu tepung.
Kali ni, sekali jer ZwanZwan kena beli susu tepung. The rest semua hasil titik susu me. Not to mention betapa tak beshnya tinggalkan katil, tilam, bantal yang empuk 2 kali hampir tiap pagi untuk perah susu sedang ZwanZwan sambung mengeruh lepas bagi Eiman susu yang tak sampai 10 minit pun.

So now, I really think, this time, ZwanZwan yang patut kluar duit at least separuh untuk beli pam baru since pam lama me rosak sebab ***** ****** *** **** **** ***** ***** ***** ****** *****. Anggaplah ni my '
push present'. Please note, my last year birthday I didn't receive anything even a wish, OKAY!!!


Beside, semua ni bukan untuk me, pergi ke anak dia jugak. Anak dia yang kedua tapi jadi nombor satu balik. And I would like to highlight that me pernah mengandung 4 kali selama 5 tahun berkahwin dengan dia... OKAY!!! Also, please take into account that EVERYTIME I'm pregnant, I have those nasty, severe morning sickness... OKAY!!!


Maka ZwanZwan, please take note or saya stop pam susu, awak kena kluar duit beli susu lembu. Jangan salahkan saya if anak ketegaq macam lembu plak lepas ni.
HUH! HUH! HUH!!! marah nie~

pic from: http://thesituationist.files.wordpress.com

4 comments:

babyluv_ayang said...

eheheheh...abih ler zwan2 bila noi bersore...apa lagik...kena cpt gi atm machine....gi cucuk....hehehehh.....

Aan Andes said...

haha somehow i find this entry comellll. me pun nk push present la, maybe kena mintak direct jugak la sbb me hint kt mrcomot dah lama tapi x dpt pun? depa ingat senang ke mengandung n beranak.

put pahala or whatever aside, this is about making mommy feeling appreciated hihi

Aan Andes said...

and yes u deserve a good pump..after all utk eiman yg comel tu jugak. eeiii geramnya me teringat kt eiman

Nurul Aznil said...

Kui kui kui...

Alhamdulillah, ZwanZwan termakan ugutan mawot me. dia bagi dah duit malam tadi. lebih dari cukup tu... kui kui kui

insyaAllah esok beli...

Related Posts with Thumbnails