Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, December 12, 2009

Pasal... Pengumuman

Salam,

AznieBunnie dengan ini mengumumkan bahawa, beliau akan disorong masuk MOT pada pukul 8 pagi Isnin, 14hb Disember bertempat di Damansara Damai Medical Centre. Sekian, terima kasih.

6 comments:

Kuacibunge said...

Take care heh...doa banyak2...tapi kalau caeser releks jer tau2 baby dah keluar jer :)

Harap semuanya ok!

kabussenja said...

moga selamat ibu n anak. amin...

mrsjaddo said...

saya doakan semuanya selamat.
Insyaallah,jgn lupa update nnti ye..!

Nieza Ishak said...

Good luckkkkkkk ...

kiah kay said...

good luck and all the best ok!

babyluv_ayang said...

insyallah selamat sumernyer, noi....tak sabar nak tgk pics baby...

Related Posts with Thumbnails