Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, November 13, 2009

Pasal... Da Vinci In The House!!!

Salam,

Selalu tengok pasal Da Vinci ni kat astro. Macam best jer mamat ni. Pandai pun pandai.

Then tengok citer A Cinderella Story (Drew Barrymore, Angelica Hudson)...
Da Vinci pun ada... lagi buat me minat kat mamat rambut 'serongeh' ni.


Anyway, if me larat, me nak bawa Ili dan Farhan ke pameran tu... before meletup!

Berikut adalah info pasal pameran tu, pada yang berminat...

Tarikh: 1 Oktober 2009 - 17 Januari 2010
Tempat: Pusat Sains Negara, Bukit Kiara
Harga Tiket:
Pelajar sekolah (7 - 17 tahun): RM20.00
Dewasa (18 - 50 tahun): RM25
Warga Emas (50 tahun keatas): RM13.00 - PERCUMA jika memiliki Kad Pencen!
Pakej Keluarga (2 dewasa & 2 kanak-kanak): RM70

Untuk tempahan berkumpulan, sila hubungi: 03 - 2092 1150 | 03 - 7665 1977 / 1978

Bagi maklumat lanjut sila ke website depa disini ye!


(tapi ada kawan me kata, if kita bgtau MAMAT ni, kita buat entry pasal pameran ni, kita bleh dapat tiket free... cubalah! dia dah dapat chare dia :D)

BENDA BAIK PERLU DIKONGSI BERSAMA! sharing is caring maaa~

2 comments:

Gallivanter said...

Congrats! You won 2 tickets! :-)

Gallivanter
www.danielfranklingomez.com

mrs-smith said...

ish ish. dkt2 due pun dok ligat lg. huhu

Related Posts with Thumbnails