Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, October 4, 2009

Pasal... Kenot Stop

Salam,

Been listening to this song over and over again... Dengan harapan kot la Abang-Chik (that's what we call Baby-Chan now, since it's a Boy and kot nanti dia ada adik -insyaAllah, dia jadi abang la kan? Chik, sbb dia abang kecik lepas Abang besar, Ewan... korang paham ke?) kenen muka bebudak Super Junior U tu... amin...



4 comments:

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

kak..bila due date ea??

Mr.December said...

kenen yg mane satu?

Azimah@Melati said...

mula2 tak paham lepas tue paham... aminnnnn.....

Nurul Aznil said...

@Adam - dari pertengahan ke akhir bulan 12. stand by jer...

@Pojie - kenen yang HeeChul la kot :P or yg memula nyanyi pun OK gak!

@Azimah - amin amin aminnn

Related Posts with Thumbnails