Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 16, 2009

Pasal... Pulau Kapas (Bah IV)

Salam...

Bahagian Akhir kekami di Pulau Kapas...


Please ignore my sexiness...

Gamat gold & Melepaskan gamat ke laut lepas puas ambil gambonya


Airnya tenang dan jernih & Lepas beberapa tahun cuba, akhirnya ku berjaya terapung


Posing sebelum pi makan BBQ & Diruang lepak


Joe N Allia & Shah N Fiza


Allia dan insect repellent-nya & Menu di KTV


Our host tonight, Sylvia & Muka kenyang


Monopoly in Dutch Language & End up main kad jer


Kantoi! Mak Bulan makan apa tu?! & Kek Coklat, Oren dan Ceri


Last day... ambik video persekiratan & Me promo Motorola?


Kasut kami & Lepak sementara tunggu waktu nak balik


Me N ZwanZwan & Fiza menyuapkan bunga kepada Shah


Joe cuba panjat rumah api & Kami berjalan ke jeti


Tunggu boat & Pose di pinggir jeti


Shadow boat jatuh atas pasir & Boat kami sampai


View di Kiri jeti & View di Kanan jeti


Boat stop ambil penumpang kat Kapas Beach Chalet & Me dah berani berdiri dlm boat bergerak :p


Pulau Gemia ambil penumpang lagi & Boat kecil kena hantar sbb air surut, takut rosak coral


Family mat salleh (Bapa, Mak n anak kecil) berkayak & Muka puas bercuti


Lagi muka-muka puas bercuti di Pulau Kapas


Dah masuk muara sungai & Bubai Jeti Marang

Thank You Sylvia & Peter
We will definitely be back...
Tips: Silalah pakai kasut croc or asadi atau yg sejenisnya bila mandi laut so tak sakit bila terpijak corak atau landak laut. Atau tak lah geli sgt bila terpijak gamat.

11 comments:

mrs hafiz said...

iklan kasut2 boya ke tatty?

adha said...

bestnye berjalan2...
kita nk g pulau tgu anis setahun.. huhu.. 5 month to go.. hehehe

zealvia said...

bestnya...

kabussenja said...

terapung? xpenah merasai.. sy pun selalu tenggelam mcm batuu.. hehehe..

Nurul Aznil said...

@maria => bukan iklan, tapi tips. so bleh menikmati xtvt mandi-manda dgn tahap maksima.

@adha => 5 bulan tak lama... kejap jer lagi. me lagi 5 bulan entah apa citer la :P

@zealvia => alhamdulillah. besh. berbaloi sgt

@kabussenja => kui kui kui. saya paham. tapi mungkin kat kapas jer saya terapung, kat PD tenggelam balik kot :P

mas said...

eee....sonoknya...tgk pic je da terasa cam da pegi...camna tu...ha a nk g tp kene tggu sufi besar le...da jln2 br sonok...ni tga xsihat...huhuhu...anyway...hepy tgk me hepy....

Nurul Aznil said...

@mas => ha... tunggu sufi besar skit,dia dah setahun ke, dah bleh berjalan ke... baru besh.
Mummynya pun ligat la nak kejar Sufi lari-lari kat tepi pantai... syok tu!

irasilver said...

where did u exactly stayed ye nurul?

Ingat nak ke sana jugak ni hehehe

*anyway wishing u good luck on ur MEGAplan! :)

Nurul Aznil said...

@irasilver => we lepak Kapas Turtle Valley jer. Owner org Dutch.

*thank you...

Nisa Shari said...

wahh..ini testimoni yg sg mengujakan org len spy pegi jugakkk

nak kena pegi nihhh...

tpsblm tuh, kena beli kasut baya duluuuuu...;p

Nurul Aznil said...

@nisa, iya sila sila... mmg seronok. ada 1 family ni bawa anak dia mandi laut, syok! mainan buat istana pasir tu pun bleh pinjam tau. pelampung kecil pun ada...

Related Posts with Thumbnails