Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, November 6, 2008

Pasal... Kucing-kucing ku

Salam,
Semalam, bawa Storm dan anak-anaknya ke klinik untuk vaksin dan deworm.
Malangnya semua tak boleh sbb...
yg kitten tu sbb kurang minum air.
yang mak tu..... pregnent lagi!
Oh my god!!!
4 ekor ni pun mengelupur me nak jaga, ni nak tambah lagi?
Adeh!
Kesian kat opismate me la. Dia lama tunggu Storm tu.
Tapi lucky sorang lagi opismate me sbb dia mmg nak anak dari Storm ni.

So, nak taknak, bela dulu la si Storm sampai dia beranak, tunggu 2-3 bulan then bagi anak kat opismate yg ni, then Storm ke opismate me yg tu.

Untung minggu ni akan bawa balik 2 kitten tu ke melaka sbb Mama nak.

Me tak kisah part makan, mandikan, sikat bulu semua tu.... me tak tahan part nak kena kutip pooh-pooh depa at least 2 kali sehari. Dah la pasir depa kencing baunya... peh! kalau pengsan, letak pasir tu depan hidung, sure sedar. dah mcm garam hidu tu. hahahaahhaha...
the good part from this is that, we have to clean the bathroom floor and kitchen twice a day! bersih jer tgk.... seronok wo! (not that depa berak-kencing merata)

Still tak bleh upload gambar sbb ZwanZwan masih tak belikan kabel usb utk tepon me.
ZwanZwan masih kursus. Me still tak masak kat rumah. :P

4 comments:

MAMAMENCAH said...

Aznie! U nampak happy with your cat and kittens. Good for you. You should update this blog more frequent lah. I sukerrr!

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

mama mencah: idea berlambak, cuma MALAS mengenangkan tak boleh nak selit gambar... hehehehehe...

MAMAMENCAH said...

Pesal tak leh buh gambar? blogspot problem ker?

Nurul Aznil a.k.a Tatty-Teddy a.k.a AznieBunnie said...

mama mencah: tak ada cable usb. entah mana hilang entah. kena tunggu yg baru tiba... :)

Related Posts with Thumbnails