Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, August 12, 2008

Pasal... Trip ke Utara (bah II)

Salam...

Xtvt yg termasuk dlm pakej Tok Senik tu adalan Island Hoping.

Pulau Dayang Bunting,



Eagle feeding kat Singa Besar dan mandi di Pulau Beras Basah.



Me minta ZwanZwan isi botol dgn pasir Pulau Beras Basah tu nak letak kat 'bungalow' Ewan.
Tak boleh bawa dia pi Langkawi, kami bawakan Langkawi untuk dia...

2 comments:

mrs hafiz said...

:) honeymoon eh..

ellyn said...

noi...

nanti tgk blog kita sat.ada adiah

Related Posts with Thumbnails