Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 11, 2013

Pasal... YuEm Day 3

Salam,

Hari ke-3 kat YuEm.
Masih tak dapat PC. Power plug pun tak ada kat meja me.
Ni online pun pakai laptop sendiri. Apa-apa jer la.

Boss... opsss Ai mean Prof sangat baik! Ai yang memalu kucing.
Pegawai atas Ai sangat kerek. Ai kena rub him in the right place jika nak selamat dan hidup kat sini.
Kawan Ai, awek Arab, pegawai R&D gitu lah. Rambut hitam, lebat berkilat. Kulit merah-merah tak payah pakai blusher. Muda 2 tahun dari me dan ada master.
Sorang lagi mamat kurus dari MMU. Itu jenis selamber dia jer. Semalam datang pakai shirt hijau, hari ni pun pakai baju sama. nasib baik tader bau tak best! Hahahaha.
Lagi sorang timbalan amender tah akan join bilatah.
2 pegawai lain, melayu, muda. Sorang tu cute, Ai suka tengok dia. Hahahhaha.
Sorang lagi jenis suka ampu ketua. Hahahahha...

OK gelak jer...

Kerja dapat sikit-sikit. Prof pun baik sabar ajar Ai buat kerja.
Makanan? Hm, baru sekali makan kat dalam ni. OK la. Harga pun, boleh la. Sebab student kan? Takan nak jual nasi ayam RM10 sepinggan. Ada kedai yang kena bakar ni.

Now dah dekat pukul 5. 30 minit lagi balik.
Yang Ai perasan sini la kan, kerja lambat buat ke, nak tido ke, nak mengular ke, boleh TAPI kena masuk opis on time! Itu penting. Bebudak lelaki melayu tu, masuk pukul 7.30am! Gila ah! Yang atas Ai tu, 6.45! Ko bersiap atas sejadah, azan jer ko terus solat dan lepas doa ambik kunci keter dan drive ke opis ka? Giler ah!


2 comments:

Aan Andes said...

hahahaha tak leh lambat mcm dulu la kan. Me pun dah dpt mgmt baru, dah kena sound datang awal. now me sampai inderaloka kul 8! Derang bukan kisah dtg awal tapi buka fb ke pegi makan ke, asalkan datang awal. Bosannyaaaa...dah biasa dtg lambat and terus buat keja

Nurul Aznil said...

itu la... nak kena bangun lebih awal dari biasa. no more sambung tido lepas subuh terutama bila hari hujan... oh sangat tak best bila 'nikmat' itu ditarik. hahahahha...

balik ok la... memanjang on time tapi nak tunggu my partner in crime plak yg lambat. huhuuhuuu

Related Posts with Thumbnails