Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, March 30, 2013

Pasal... Tak Ada Batang

Salam,

Ahkak tak suka pakai cermin mata sebab bila pakai jer sure spek tu melorot jatuh. To put it bluntly, hidung me macam tak ada batang untuk 'pegang' spek tu. Huhuhu...

Haritu, me pakai spek ZwanZwan dan snap gambo ni. 
 
Sekali pandang nampak chumil, 2 kali pandang nampak macam badut! Ditambah tudung herot-petot, lagi la burukzzz. Hehehhehehe

No comments:

Related Posts with Thumbnails