Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, January 14, 2013

Pasal... Happy Birthday Eiman Ariq


 ENTRY MELEKAT. SCROLL BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU~

Salam,

Ya Allah, bleh terlupa nak berblog sempena birthday Eiman!

Ni entry tertunggak... birthday Eiman Ariq yang ke-3.
Kebetulan me ada kerja kat Mid Valley so boleh la beli makanan special skit untuk meraikan Professor Emeritus Eiman Ariq tu.

Balik rumah, mandi solat semua, then terus hidang dan potong kek. Kekami jer empat beranak.

Meh layan gambar, me malas nak taip...


 
 
 

3 comments:

Fara Mustapha said...

happie besday, gud boy eiman....untie doakan eiman dmurahkan rezeki, dipanjangkan umur, sihat selalu n ceria selalu....in sha allah...

abah khalisha said...

3 tahun sama anak AK..Heppy birtday ye

Kuacibunge said...

Happy Birthday...be a good brother yer...

Related Posts with Thumbnails