Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, February 13, 2012

Pasal... Yang Tak Kena

Salam,

Arini last day tak bleh mandi.
Seksa siot Allah tarik nikmat tak bleh mandi.
Kena tangguh mandi wiladah. Berdosa ka? Tak berani nak jawap.
Tapi yang pasti lepas buka plaster pewot ni, Doktor Kamal kata bleh mandi, itulah perkara pertama me akan buat bila sampai rumah.
Rambut dah basuh kelmarin. Lega skit.

Seriusly kali ni punya bersalin, jaga baby me macam bodoh skiiiit. Ke banyak? ZwanZwan yang mampu menjawapnya :P
Bersihkan berak Elia, semalam baru me buat, itu pun sebab ZwanZwan pi potong rambut. Sebelum tu semua, SEMUA ZwanZwan buat. Entah la... sesuatuh yang tak kena dengan me ni...

2 comments:

Aan Andes said...

Alamak..boleh tak me tak tahu pasal mandi wiladah? Me mandi nifas je. Anyway terus baca-baca and they said mandi wiladah wajib..kalau mati before nifas kering, kita dah dlm keadaan suci. Aduh..nasib baik diberi kepanjangan usia sampai dah mandi nifas..

Nurul Aznil said...

you r not alone bebeh~
me ni dari zaman Eiman lagi dok serba-salah...

tapi zaman Ewan dulu me pun tatau mandi ni even dok ingat masa form 1 ustazah dok sebut mandi nifas, wiladah... dekat 1 week baru me mandi. adeh~

Related Posts with Thumbnails