Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, January 12, 2012

Pasal... Praktis Mendandan Rambut

Salam,

Mak dia nak praktis mendandan rambut anak perempuan yang insyaAllah akan tiba bulan depan.
Siapa yang jadi mangsa? Anak terunanya...

Chumill tak? Alahai anak teruna Ibu~

3 comments:

Cikidong said...

hahahahaha nak jadi Kpop star heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? ahahhahaha

Nurul Aznil said...

Kpop 2pm, Super Junior OK la.
Ni Kpop Wonder Girls, Girls Generation... OUT!!!

Qhaifa Nur said...

ala comeynya...
alhamdulillah ada rezeki tu..

Related Posts with Thumbnails