Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, December 5, 2011

Pasal... laporan Dinner SiripBiru

Salam,

bertempat di Bilik Johor, Shangri-La Hotel KL.
3rd Dec 2011.

Dinner SiripBiru amatlah he-pening! Makanan sedap! (tgk la sapa pilih) Cuma part depa lambat nak top-up lauk yang abih buat me missed nasi tomato dan ayam percik yang ramai kata sedap. Deymmm!

Lepas tu, lepas abih makan, boleh jamu mata tengok beboss menari terkinja-kinja kat depan. Oh, hilang respek!

Gambar ada tapi tak bleh upload sini sebab baju nak pakai balik untuk konvo.. bleh? Muahhahah!
Tapi apa yang pasti, malam tu lepas ambik Professor Emeritus Eiman Ariq from rumah MIL, selambak dia muntah atas baju me. Yay! Semua gara-gara siap makan lambat, malam makan banyak then hantam eskrem lagi. Heheheheh!

OK la, walaupun bini serbIA take over event dari me, itu adalah blessing in disguised. Dia yang sibuk buat ni, buat tu, me bleh datang lambat, makan sepuas hati! Tinggal bayar bill jer. Hahhahahah.

Namun begitu, me letak sekeping gambo time Boss bagi ucapan.
 Siapa yang tajam mata, cuba carik me kat mana... :P

2 comments:

Lenny said...

tuhh.. sebelah yang! hahahhaa.. 10 markah utk i... eh, u tau tak i siap tapau lg arituh... org shangri la bg bekas tapau... kitorang pon tapau lah!

Nurul Aznil said...

hahaha, soalan tu tak valid utk yg pergi dinner tu sekali! hahhaha...

tau, Encik Yang, William habaq... bagus la tapau bawa balik. dah bayar byk wooo...

Related Posts with Thumbnails