Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, December 1, 2011

Pasal... Beli Tanpa Tengok Harga + Post ke-1000

Salam,

Tadi nak pi shopping kat Jusco, sekali Jusco member's card sale la!!!
Masuk dalam kejap, then patah balik keluar. HORROR!!!

Then pi kedai bata. Nampak 1 kasut ni, design OK la, tapi yang penting bila sarung kat kaki, SELESA yang amat-amat!
Terus me pi kaunter nak bayar. Sekali kluar nombor 3 angka, terkejut tapi ku telan!
Hey, dah abih belajar kan? Tak layak ke diri terima barang harga macam tu? Pujuk akal me.
So what the heck! Bayar jer la.

Lepas tu pi cari baju. Minah salesgirl tu bagi me 6 pasang baju untuk dicuba, tapi me cuba 2 jer. Ikutkan nak beli de2 tapi nak pakai pi mana? So beli 1 jer... gambo? Tunggu lepas abih dinner Sabtu ni dan konvo minggu depan :P

Apa-apa pun inilah baju yang me tak beli...
I just realise my twin adalah tidak sefahaman. Muahahhaha (paham ke?)

2 comments:

aida said...

Eh kau nak konvo dah?

Nurul Aznil said...

Aah, ahad depan insyaAllah.

Related Posts with Thumbnails