Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, November 24, 2011

Pasal... Tidak Sihat

Salam,

Demam, selsema, batuk... mula rasa Isnin... now masih rasa...
Eiman pun demam, selsema... panas jugak badan dia sampai kena ceroboh bontot 2 kali rasanya.

Eiman makan ubat demam no hal sebab warna lebih kurang Scott Emulsion (favorite dia tu!).
Ubat selsema, antibiotik susah skit.
Tapi OK la, dia makan la jugak... 

Apa-apa pun, TAHNIAH buat my super hero, AZWAN sebab sabar melayan kerenah 2 orang sakit ni. Eiman dengan merengek tak boleh berenggang dan me yang mengarah minta itu ini sebab nak bangun pinggul lenguh.

Adik in the mean time, act like usuall. Very active. Alhamdulillah...
Tapi tiap kali nak makan ubat me bgtau dia sambil usap-usap pewot cakap "Ibu nak makan ubat ___ ni, adik jaga-jaga ye..".

2 comments:

Aan Andes said...

Haha comel je bagi warning kat ______. get well soon tatty, i know penat sangat. Hopefully eiman pun cepat2 sembuh.. Zwan2 sabar yer..ujian nak dpt anak lagi ni..nanti lagi tinggi kesabaran di uji hehehe

Hidemichi said...

moga cepat sembuh...bleh makan pasembor!keh keh keh

Related Posts with Thumbnails