Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, October 11, 2011

Pasal... ZwanZwan Kebasss

Salam,

Pagi tadi pi buat test MGTT.
Sebelum 4.3, selepas 4.9.
Bangga Ahkak you!

Sebelum result keluar, kami pi Ikea. Jalan-jalan cari inspirasi rumah baru.
Oh lama tak citer pasal rumah kami tu ye? nanti citer.
Then jumpa bantal separuh lebar bantal tido tu. Letak dalam keter pun OK jugak. Tak makan space. Selalu kami letak bantal tido jer. Besaq gedabak! Tader harga la plak bantal tu. My mulut kalau nampak barang tader harga kat kedai sure me kata, "Tader harga! FREE la tu!". Yeah I wish! Hehehhe... RM22 sebijik! *Bigal sebentar

Masa kat Ikea, ZwanZwan beli 3 hotdog tapi tader sweet relish, so me makan 1 bite jer.
Nak tambah sedih lagi, masa lepas parking keter kat opis, me minta ZwanZwan pegang 1 paper beg yang isi 1 hotdog. Ingat bleh makan pukul 4 nanti, kiranya kalau lapaq, tak sedap pun diterima tekak. Namun itupun ZwanZwan kebassss! 

Maka, bagi mengubat hati yang lara, pukul 4 tadi me pi ColdStorage beli...
sweet relish, roti hotdog dan ice chocolate!

ZwanZwan, you can't touch this!

2 comments:

FauzieMusa said...

Sweet relish tu ape mak cik? Sodap ka

Nurul Aznil said...

pojie - kobis dan timun yang dijerukkan. sedap makan dgn hotdog, bagi tekak Ahkak la...

Related Posts with Thumbnails