Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, October 20, 2011

Pasal... Buah-Buahan

Salam,

Professor Emeritus Eiman Ariq dah setahun 10 bulan y'ol!
1 benda yang buat me rasa bangga dengan dia adalah, dia suka makan buah.
Tapi kena yang jenis manis la.
Tembikai, papaya, melon...
Yang tak berapa manis pun dia suka jugak; plum, mangga muda.

Kalau dia makan makanan dengan process sugar (gegula, chocolate) bagi dia buah, dia akan tinggalkan makanan proses tu.

So kalau me rajin dan ada pulus lebih, me akan beli buah untuk dia makan dalam keter balik rumah.
Hari ni me beli China Melon, Japanesse Rock Melon, strawberries....

2 comments:

Amiizaa2001 said...

bgs imannn suka makan buah:):)jet

Wilayah Sepet Kuku said...

sayur suka tak eiman?
mcm anak sedara sepet...buah suka, tapi sayur tak suka...

Related Posts with Thumbnails