Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, October 25, 2011

Pasal... Besi Sebenar

Salam,

Real Steel sangat best!
Sangat sesuai untuk ditonton oleh para bapa dan anak lelaki mereka.

Sekian!
pic is from: http://mytechknowledge.com/

2 comments:

diana said...

oh..
ibu2 dan anak gadis mungkin boleh buat taik mata je ni..
hehehe

Nurul Aznil said...

hahaha...
ada sorang budak pompuan ni, tgh movie dia pok-pek pok-pek kat mak dia. tanya ini, tanya itu... sbb byk sgt scene lawan. nasib baik mak dia pandai jawap.

jadi, sesuai la para ibu dan anak perempuan join sekali. utk faham, apa benda yg ada dalam fikiran lelaki... (sex - robot - lawan) :P

Related Posts with Thumbnails