Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, September 2, 2011

Pasal... Raya Sedondon

Salam,

Dok pasang niat nak ambik gambo 1 family sebab kami sedondon, tapi tak ambik jugak...
Maka tak adalah family potret macam oreng-oreng lain... isk isk isk...

Petang raya kat rumah mak sedara Hubby. Sempat lagi jelir lidah sambil on call dengan UK. Raya-raya pun Ahkak kena kerja tau!

Orang pertama siap tapi orang last keluar rumah. Melekat depan TV kaedahnyer!

2 comments:

shima said...

kita org pun takde bergambar satu famili...cuma bergambr dgn family in laws ramai2 je huhuhu....p

tinta hatiku said...

Selamat Hari Raya, Noi..

Agaknya dah reda musim mabuk2 tu...

^_^

Related Posts with Thumbnails