Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, August 2, 2011

Pasal... SUPER TENAGA

Salam,

Makin kurang morning/all day sickness tapi bila masuk pukul 5 petang, jaga-jaga la.
Selalunya me akan tido pukul 9 lepas mengosongkan isi pewot.
Terpaksa paksa diri makan nasi dalam 5-6 suap so tak kena gastrik.
Gaviscon Advance pun dah nak abih. Nak jumpa Doktor Kamal pun lambat lagi.

Rasa-rasa lelaki ke pompuan?
Entah la... Me kuat makan asam. Me tak suka sayur tapi minat giler bebuah.
Currently minat giler dengan Sour Plum.
Kena pulak aritu ZwanZwan beli yang rangup krup-krup, sedap!

Puasa?
Alamak!
Kalau bangun pagi sendawa bertalu-talu then muntah selambak dan lembek sepanjang hari, camner nak posa?
Ganti pun ganti la. Dari paksa diri buat benda merosak badan, kan?
Islam beri kelonggaran... Islam tak kejam...

Eiman? Kesian dia, macam terabai jer lately.
Bukan me nak tapi tak terkejar.
Berdesup lari! Tiba-tiba dah atas lemari sedia nak lompat turun.
Macam Energiser Bunny hokey tenaga dia!
ZwanZwan pun semput. 

Macam semalam, 3-4 kali kepala tu berlaga dinding la, lantai la.
Ada dia serik? Nangis la kejap, lepas kami gosok-gosok, dia buat balik.
Lasak weh!
Memang betul la me kata dulu, ni Eiman punya tenaga PLUS Ewan punya tenaga.
SUPER TENAGA.
Lembek kami suami-isteri melayannya...

3 comments:

Aan Andes said...

lega me baca entry ni boleh? haha...bukan apa..lega sebab me ingat me ngan elias je yg lembik nak melayan zahra and kadang2 give up la. tapi zahra tak terjun2, dia lari2 spinnnig pastu buat2 jatuh..omg scary ok..byk kali lagi sikit nak kena meja la apa la..

but better kan..daripada depa duk diam, risau pulak :p

ps: takpe, nnt dah kuat bole posa..islam tu mudah ;)

mar!ahaf!z said...

meh la eiman main ngan abg nawfal.

tinta hatiku said...

Sian kat Noi yer...

Tapi takper, nanti sok, lagi best sebab orang baru nak mai...
hehehe...

Sian jugak kat eiman... tapi, biasalah, orang dah nak jadi abang tak lama lagi...

Related Posts with Thumbnails