Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, August 8, 2011

Pasal... serbIA

Salam,

Apa update?
Last Thursday adalah hari DOWN sedunia me!
Kampeni meeting berjalan lancar tolak OCS tetiba down tapi itu bukan salah me. Salah orang IT kat Uk yang dok pindah 'bebarang' clean up server... :P

Then ada last minit request gila dari serbIA (boss kat KL) minta me cari meeting room untuk training Isnin ni. Me dah tanya Alia orang hotel tapi dia kata last minit tapi sbb opis me byk hantar orang dok sana dia akan cuba tolong. Me dah tention dah!

Pasai apa nak tension?
Seminggu sebelum tu, me dapat 1 list berderet benda nak sediakan untuk World Tour. 
Sungguh merapu nak me cari 500 thumbdrive bentuk shirt warna biru dengan logo kampeni. 
Ada kampeni nak buat tapi sedialah nak bayar mahal giler!
Lagi nak kain lapik meja warna biru la. Kain no hal, nak cari tukang jahit 1 hal. Then korang tak sakit hati ke, dah siap semua sampai hari tu, tak bleh pakai! Me dah agak dah, kalau kat KL Convention Centre tu, mana bleh sesuka hati nak lain dari lain.

Dalam keter masa balik me mandom jer. Then Professor Emeritus Eiman Ariq being him, datang kat me lompat-lompat, maka terhantuklah kepala dia kat mulut me. Me jerit... "Ko ni apa hal!!!!!!!!" Kuat! Then me meraung. ZwanZwan dah panik. Dia ingat Eiman pijak pewut me. Berdesup dia drive keter agar cepat sampai. Dah parked dia tanya ok tak? Sakit ke? Me kata ... "Tak.... saya sakit hati dengan serbIA jer..." ZwanZwan diam.

ZwanZwan pun angin dengan serbIA tu. Dah la baru masuk opis KL, bagi review teruk pasal me, so tak bleh naik level.

What ever lah. ZwanZwan pesan, ignore jer serbIA tu.

2 comments:

Lenny said...

huwaaaa... kesian uuu.. kesian eiman gak... seb baik zwan2 ok.. huwaa.. mencik la itu org... :(

sabar ok.. buat dek pon susah gak pasal dier akan slalu kacau u.. u sabar bebanyak je ok?

Nurul Aznil said...

@Lenny - tu la. minimum kontek la ni dgn mamat tu. tegur great good morning amender pun me tak buat dah.

nasib baik ada karipap sardin :D

Related Posts with Thumbnails