Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, August 16, 2011

Pasal... PuraK-PuraK Paham

Salam,

Last week masa gi check up, rasa macam tak caya jer selama minggu lepas me dok rasa macam tetiba ada rasa 1 bump kat pewot. Knowing my yang angin tak sudah ni, mei ngat angin kUntut la...

Masa scan aritu, sebab kena tekan pewot, nampak la Adik bergerak macam udang melentik lepas kena tangkap gitu. Korang paham ke? Hahahahha... Tak paham puraK-puraK paham la... 

Muka tak nampak. Macam biasa, tiap kali scan dia ngadap belakang. Nampak tulang belakang beratoq cantik dan warna putih terang.

1 comment:

tinta hatiku said...

Me tak purak2 tau...

Me paham.

Tengah jeles ler nih...

;p

Related Posts with Thumbnails