Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, August 10, 2011

Pasal... Lost 9kg!

Salam,

So here's the news!
I lost a total of 9 kg in my 1st trimester.
Same record with Ewan.

Now alhamdulillah dah 2 hari tak muntah.
Pening pun dah kurang.
I think angin la... kalau tak memerot dekat seminggu sebab tak der hampas sbb tak makan, apa jer yang nak kluar, ye dok? opssss sori citer benda geli.

Now selera makan makin getting better. (but i don't want to say thank god sbb nanti gemuk, bleh? hahahha!)
Harap lepas ni perjalanan smooth... insyaAllah, amin amin amin~

5 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

cayOk..cayok...!!

Cikidong said...

waaaaaaaaaaaa dah selimmm :D

Nurul Aznil said...

@kinakOyu - thank you!

@Cikidong - :P

Lenny said...

bestnyerrr... napa la time kita tak nak pon turun berat dier sennnnaaaannnggg je turun erk.. time kita dok diet2 berusaha susah la pulak.. hehehhe..

anyway.. u take care ok?

tinta hatiku said...

Huh, jelsnyer Noi dah turn 9kg?? Musti slim-melim dan ayu ler...

agak2 me pon nak kene pregnant juger ker baru bleh tuwun cam tue?
huhu...

anyweys, moga sihat2 ajer sentiasa hingga ke penghujungnya....

Related Posts with Thumbnails