Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, August 11, 2011

Pasal... Like Nobody Punya Business

Salam,

OK, i got my SELERA back.
Last night melantak rojak buah oh sungguh sedap dan pecal nyumnyum yang dibeli kat param-pam-pam-pam... pam-pam-pam-pam...
Lepas ni sedialah badan me akan dipam-pam-pam-pam...
HAHAHAHHAHAHAHHA!

Pukul 4 sakit pewot maha sakit. Macam kena ramas jer pewot. Macam ada bara api dalam pewot.
ANGIN!!! 3 kali me kacau ZwanZwan tanya mana ubat gastrik, minta sapu minyak yuyi kat pewot dan minta dia gosok dan urut belakang. Dekat nak subuh baru bleh tidur lena lepas kUntut dan sendawa serta muntah sekali macam nobody punya business.

Sedar-sedar pukul 7 then lari masuk toilet untuk ...............
Dan lagi, dan lagi, dan lagi...

Then seawal 9.10 pagi dah ada orang tepon pasal urusan opis... giler ah...
Nasib baik appointment dengan Dr. Kamal ditukar ke petang... 
maka, declare work from home le today! :P

1 comment:

tinta hatiku said...

Sabor... je la, yer...

=)

Related Posts with Thumbnails