Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, April 7, 2011

Pasal... Getik Gedik

Salam,

Ala...
Kena tunggu lagi 2 bulan baru boleh masuk rumah sebab agreement tuan rumah denga tenant adalah 2 bulan notis.

So membawa ke bulan 6.
Nak renovate lagi...

Ala...
Tak dapat masuk rumah tu masa my birthday...

BENCINYA!!!
Orang dah getik gedik nie~

2 comments:

Aan Andes said...

haha..me getik2 nak makan laksa

yeay2 nak gi rumah tatty

Nurul Aznil said...

iya? lambat lagi nampak gayanya... tapi jgn risau, me akan jemput insyaAllah

Related Posts with Thumbnails