Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, April 8, 2011

Pasal... Dapat Sakit

Salam,

Ada orang suka buat entry blog yang tak ada pengisian.
Tajuk jer gempak, buka tengok hampeh...
Tak pun main kopi pes lepas tu twiggle sini, twiggle sana, sudah!

Me pun kengkadang camtu, kan?
Hahahhaha

Ok, hari ni tak pi kerja sebab paha sakit membawa ke buntut.
Kalau jalan macam kena seret kaki gitu.
Semua penangan boling aritu.

My team patutnya ada 5 orang tapi sorang cuti, sorang WFH. Maka ber3 jer la.
My colleague sorang dapat hadiah 'Most Improve Player'
Sorang dapat Lowest Score.
Hehehehhehehe...
ME? Dapat sakit... :P


Nampak macam ngandung kan? Dah buat sit-up, pakai bengkung sapu cream panas, kawal makan, nothing works! Ada cara lain tak yang korang boleh rekomen?

4 comments:

mar!ahaf!z said...

nothing works for my tummy too :( nangessss T_T

liposuction sapa leh sponsor eh?

personal blog said...

yup, same to me!!! dah baka mak ni kulit perut tebal.. tapi, kalo rajin berbasikal n jangan amik ais, mak pernah juger kempis sket2 gitu, tahun lepas... Try la... ;p

Lenny said...

huwaaa... bowling tanpa kammiii! huhuhuhu

Nurul Aznil said...

@Maria - lipo kan? tapi mahal! bleh buat donpeimen keter kaedahnyer

@Sitijay - ais... heard about it before. tapi hari panas, layan ais sgt nikmat. but i will kurangkan sbb rasanya mmg betul...

@Lenny - ala boleh main lagi... nanti kita buat ye...

Related Posts with Thumbnails