Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, April 9, 2011

Pasal... Berapa Ketul

Salam,

Selesai 1st paper. Dah agak dah sure akan tanya pasal penilaian dan apreciation punyalah.
Masalahnya me tau tu akan kluar tapi tak  betul-betul hafal.

So... nganga dulu...
Isnin ni start study balik.

Oh, ada berita sedih.
Me tak dapat naik level sebab Boss kata dia tak ada masa yang cukup untuk betul-betul selia my kerja.
Sepatutnya 6 bulan tapi dia jaga me 4 bulan jer.
Lepas dia cakap tu, me dah tak dengar apa dia cakap, frust HOKEY!!!
Tapi Boss ada kata, gaji naik. Berapa ketul? tatau la...

1 comment:

Cikidong said...

ada jugak naik.. alhamdulilah...

Related Posts with Thumbnails