Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, March 10, 2011

Pasal... Sexual Harrassment

Salam,

1 bird told me, let call him Johnny, kat opis dia ada beberapa oreng-oreng makcik ranggi masuk opis depa.
Memakcik ni dalam mid 40s ++ gitu, tapi dressing dasat...
Sleeveless, bertindik hidung... tapi melayu. 
Cuma tu lah... ranggi y'ol!

Al-kisahnya...
1 hari ini makcik tanya that Johnny, area opis ni mana  bleh parking?
So si 'Johnny tu tunjuk dan bgtau la... "kat sini boleh parking, kat situ pun boleh parking..."
Tetiba itu makcik sudah menyampuk... "Kat situ boleh f*cking?".
Terkedu Johnny.

Dimasa yang lain plak, another makcik tanya kawan si Johnny, Timmy pasal network-network lah...
So Timmy pun bgtau la... "Memula kena connect yang ini, sambung kat sini, connect situ..."
"Ko cakap elok-elok sikit ye!".
"Cakap apa kak?".
"Ko sebut k*nek ye?!"

Terkejut beruk si Timmy!

Maka bila waktu lunch, Timmy citer kat Johnny. Mereka bertukar-tukar cerita.
Then Johnny cakap, "Ko bebaik Timmy. Aku rasa makcik-makcik tu lapaq k*nek! Tengah carik anak ikan tu."

Gitulah kisahnya.
Ni kalau kat negara yang saman-menyaman adalah seumpama makan kek tu, kompom memakcik tu kena saman sebab verbal sexual harrassment weh!

Mak capa la tu.... :P




3 comments:

mar!ahaf!z said...

tak suke!

Aan Andes said...

eeii tak malunya makcik2 tu. tapi mcm commin la pulak mid 40 gatal nak k*nek mcm tu. My fren pun kena ok..padahal married okkk pompuan2 ni. Tapi mcm tak kisah kut makan luar. siap sengaja salin baju depan him, tunjuk tetek selambak. ishh

personal blog said...

ewwwq... geli beserta ngeri...

Related Posts with Thumbnails