Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 9, 2011

Pasal... Sekiranya

Salam,

ENTRY BENGKEK TAPI SECARA TAK LANGSUNGNYA LAWAK.

Sekiranya tempoh percubaan awak berkerja telah dilanjutkan kerana awak tak menepati piawaian kerja yang diberi...
Sekiranya anda baru sahaja habis tempoh percubaan yang dilanjutkan setelah gagal pada tempoh percubaan yang pertama...

Janganlah dengan muka tak malunya pergi minta naik gaji ye kawan-kawan...
Apatah lagi minta naik level (gred)...

Sedar diri sikit, awak tu baru jer sain kontrak jadi permanent staff... OKEY?

4 comments:

Lenny said...

ahahhahahahhaa... macam tau je saper cik nurul...:D

jumpa u malam kang yer!

Nurul Aznil said...

Iyer... ini malam...

BTW, u dah kecut la dari last time kiter jumper....
jeressss... sangat!

mar!ahaf!z said...

akak senior garang!

Nurul Aznil said...

maria, itu budak bukan under me.. dia minta direct dgn HR manager...

Related Posts with Thumbnails