Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, March 8, 2011

Pasal... Ditemui Oreng-Oreng

Salam,

Me macam rasa anytime my blog akan berjaya ditemui oleh oreng-oreng tak sepatutnya dari opis ni.
Patutkah me privatekan blog me ini?

Pendapatan tahunan please...

8 comments:

mazzuana said...

kalau private add me please cikpaus@gmail.com

nnati kurang pulak satu bahan bacaan me. ok!

Lenny said...

ha.. kalau private sila bgtau cepat2 and u have to add me...

nurul, u takder YM or MSN ke? nak add!

Nurul Aznil said...

@mazzuana - macam tak jadi private jer... kena tapis-tapis la lepas ni

@Lenny - yahoo ada, tapi jarang on... add ni znilluvzwan@yahoo.com

Aan Andes said...

hehe glamer betul, dpt jugak derang cari. ish ish org2 ni pun takde keja lain ke?

takyah private kut..tak macho la private :P blogger kena kental :D

Nurul Aznil said...

Kental kan?

tapi takut jugak, kena ada yang saja nak sabotage, bisa membawa ke Domestic Inquiry wooo...

mar!ahaf!z said...

kene tapis sket entry.. mcm me la, susah tul.. last2 bukan jadi blog dah sbb takde originality.. hehe, takleh cakap lepas :P

Nurul Aznil said...

Tu la, takleh ngak taip sesedap rasa... isk isk isk...

Lenny said...

nurul i dah add YM, nanti accept yerr...

thanks

Related Posts with Thumbnails